INTERNASJONALISERING / Videoer

Publisert 20.04.2012 09:37,
Sist oppdatert 08.03.2013 18:09

Video

Her kan du se videoer fra internasjonale samlinger som blant annet internasjonal uke.

På tur med SOS-barnebyer til Zimbabwe

I mars 2015 reiste en gruppe ungdommer fra forskjellige skoler i Norge til Zimbabwe for å besøke barnebyene og lære mer om SOS-barnebyers arbeid i landet.

På denne turen var to elever og tre lærere fra Skarnes videregående skole med.

Slik er det på Skarnes VGS - 2013

Her er en film som er laget av en gruppe elever som dro på internasjonal uke i Zwolle, Nederland høsten 2013.

Filmen er laget av: Mina Sønsterud Taaje, Markus Nyhus, Ingeborg Julsrud, Mari Engebråten, Marte Maria Tømterud, Nora Granheim Davidsen,Benedicte Rosland og Sofie Murgolo.

Comenius / International week 2012 (Video)

Her finner du en video fra Internasjonal uke på Skarnes videregående skole i februar 2012.

Italia- på 2 minutter og 43 sekunder- 2013

Dette er en kort presentasjon av landet Italia, laget til internasjonal uke på Skarnes videregående skole våren 2013. Laget av elevene som kom fra Carpi.

Comenius / International week (video) 2013

Here you kan watch a video from International week at Skarnes videregående skole from february 2013.

Internasjonal uke i Polen 2012

Theerathat Nimjitnorm er elev på VG2 Data og elektronikk, han var deltaker på internasjonal uke i Komorow i Polen. Der var han blant annet med på "fotoworkshop".

Presentasjon av deltakernasjoner 2013

Under presentasjonen av du ulike deltakernasjonene ved internasjonal uke 2013, hadde våre elever laget videosnutter fra de forskjellige landene.