Miljøaktivdag17

Er det mulig å sette fyr her?

Årets MIljøaktivitetsdag ble gjennomført i god sportsånd og gikk nesten helt klar av regnet.

Finalen denne gangen bestod i å fyre opp en flamme som skulle brenne av et snøre.

Miljøaktivdag17

Miljøaktivitetsdagen i år ble nok en gang en flott dag. Elevene så ut til å kose seg borte på SIAP. Her ble de klassevis eller gruppevis eksponert for en hel rekke forskjellige øvelser som trigget både fysikk, hurtighet, kunnskaper og kreativitet.

Puslesoill

En av oppgavene var å legge puslespill med store brikker. Her måtte man tenke "utenfor boksen" som det heter.

Puslespillbiter

Puslespillet skulle bli 1,20 x 1,20 i firkant....

Tre på rad (Bondesjakk)

En annen oppgave var å spille bondesjakk med store brikker, å sette tre kjegler på rad.

3 på rad 1

To og to lag konkurrerte mot hverandre og det var det laget som først fikk plassert tre kjegler etter hverandre som vant runden. Best av fem runder fikk tre poeng.

3 på rad action

Her er det ikke noe å si på innsatsen, full fart fra start.

Denne runden var det laget med de gule kjeglene (3DEA) som vant.

3 på rad 2

Den siste oransje kjeglen kom flyvende i lufta, men for seint.

Boccia (kulespill)

Boccia var ny oppgave for året og det norske flagget be brukt for å markere den lille kula i det høye gresset.

Boccia elever

"Hvor ble det nå av den lille kula Rune?"

BocciaRune

"Dere må da se det norske flagget som er heist", svarte Rune

Stylter på blaut bakke

Det er en utfordring å gå på stylter. Mange har kanskje gjort det en eller annen gang i oppveksten, på 17. mai arrangement kanskje? Å gå på stylter på gjennombløt gressbakke gjør det ihvertfall ikke enklere..

Alle tar i et tak.

Denne miljøaktivitetsdagen er et bra sosialt tiltak for skolen, elevene og lærerne. Og alle er med og tar i et tak for at dette skal bli en fin dag.

Tautrekking

Fyr ble det til slutt

Mørke truende regnskyer gled sakte innover gresslettene på SIAP. De to finalelagene slet for å få fyr på bålene sine og tilslutt lyktes det ene laget fullt ut, det tok fyr i tråden og seieren var innen rekkevidde.

Fyr ble det

Rett etterpå styrtet regnet ned og avsluttet dagen!