STUDIETILBUD / Design og håndverk

Vg1 Design og håndverk

Publisert 19.10.2011 20:40,
Sist oppdatert 14.05.2013 10:37

For deg som er kreativ og vil skape framtida.

Liker du å arbeide med materialer som f.eks.leire, tekstil, tre eller blomster er dette et tilbud for deg.

Ved å gå Vg1Design og håndverk får du litt erfaring med materialer og teknikker som brukes på vg2 tilbud f.eks. blomsterdekoratør, frisør, interiør, og design og tekstil.

Opplæringen vil gi deg praktisk erfaring med produksjon og grunnleggende arbeid innen de ulike design og håndverksyrker.

application/pdf Læreplan 118,29 kB

hospitering utstilling 2012

Kurset gir deg muligheter for å søke på en rekke VG2-kurs. Her på Skarnes kan du ta

Du har også andre muligheter, som f.eks.

• Interiør og utstillingsdesign
  • Aktivitørfaget
  • Blomsterdekoratør
  • Urmakerfaget
  • Møbeltapetser
  • Kostymesyer
  • Børsemaker
  • Møbelsnekker
  • Barne- og ungdomsarbeider
  • Kurvmaker
  • Gull og sølvsmed
  • Glassblåser
  • Salmaker

-og mange flere.

IMG_0002

Vg1 Design og håndverk og Vg2 Frisør tok turen til Den Norske Opera for å se nærmere hva som skjer bak scenen.

Tur til Operaen

Den 11. september dro VG1 DH og Vg2 Frisør til den Norske Opera for å få omvisning. Vi fikk høre om hvordan arkitektfirmaet Snøhetta hadde tenkt når de designet bygget, og om utformingen inne i lobbyen.

Tur til Kunstindustrimuseet februar 2013

Vg1 Design og håndverk på tur til Kunstindustrimuseet i Oslo

14. Februar 2013 reiste hele klassen på tur til Kunstindustimuseet for å se på utstillingen Design og kunsthåndverk 1905–2005

Utstillingen viser høydepunkter fra norsk og internasjonal designhistorie.