STUDIETILBUD / Musikk, dans og drama / Talenter

Talentfulle elever fra musikklinja

Flere av musikkelevene som går eller har gått på Skarnes vgs, har sine låter på NRK Urørt.

Alle låtene gjør det veldig bra på listene der. Flere av dem er spilt inn i hjemmestudioet til Marita Røstad.

Plate

William McTøraasen er en 19 år gammel singer/songwriter som gikk ut fra musikklinja på Skarnes vgs i 2012.

Han studerer for øyeblikket i Hamar, og lager musikk for vokal med piano og gitar. Hans største inspirasjonskilder finner grunnlag fra filmmusikk og artister som Damien Rice, Joanna Newsom og Kings of Leon.

Komposisjonene hans er ofte på den litt alternative siden, med bruk av metaforer og dissonanser.

Lytt til hans musikk på Urørt NRK-P3

Siri Vestby

Siri Vestby er 18 år og går i 3. klasse musikk på Skarnes VGS (2012/13). Hun bor på Skarnes og er inspirert av alt fra Tool til Björk, mye fra filmverdenen, og i tillegg av bøker.

Hun lager musikk for vokal og piano. Siri startet med å lage egne sanger da hun fant et ødelagt keyboard på loftet og skriver om alt fra forlatte hus til ugler.

Lytt til hennes musikk på Urørt NRK-P3

Johanne Westli

Johanne Westli går i 3. klasse musikk på Skarnes VGS (2012/13). "Begynte å klimpre litt på pianoet i 2009 -og siden har det gått som det har gått. Sangene mine er preget av at jeg noen ganger ikke klarer å bestemme meg og innimellom viser jeg min forkjærlighet for dissonnerende klanger", sier Johanne.

Lytt til hennes musikk på Urørt NRK-P3

Linn Hege Sagen

Linn Hege Sagen gikk ut fra musikklinja i 2012.

Lytt til hennes musikk på Urørt NRK-P3