matematikk er moro

Matematikk er moro

Det blir mattemoro torsdag 15. juni for høstens påtroppende elever ved Skarnes videregående skole.

Tiendeklassinger fra Nord- og Sør-Odal blir delt i ulike grupper, og selvsagt blir det premiering.

Elevene fra Nord- og Sør-Odal ungdomsskoler kommer hit klokka halv ni og skal få oppleve at matematikk kan være moro.

Mattemoro-plakat

Bli-kjentoppgaver ute.

Etter at alle er ønsket velkommen og der har fått informasjon om opplegget skal dere danne forskjellige grupper. Så blir det ulike "bli-kjentoppgaver" utendørs. Vi satser på at sommerværet da viser seg fra en god side.

Program ut over dagen:

Dere blir inndelt i problemløsingsgrupper eller matematikkgrupper om du vil. Så fortsetter det med 15 minutters gruppeoppgaver utover dagen.

Lunsj i atriet.

Selvfølgelig blir det LUNSJ, klokka 11:15 - 12:00. I og med at sommerværet kommer til å vise seg fra en god side denne dagen blir det lunsj i atriet, under en blå himmel.

Premieutdeling.

Klokka 13:30 rundes matematikkdagen av med følgende opplegg:

• Oppsummering av dagen
  • Utdeling av Mattemorohefte